Jobb

Vi befinner oss nu i en expansiv fas och söker därför minst fyra nya medarbetare

Konstruktör

För denna tjänst ser vi gärna att du förutom goda konstruktionskunskaper i 3D miljö besitter följande kompetenser: Svenska och Engelska språket - Goda datorkunskaper – Samarbetsförmåga – Driven och engagerad. Du har förmodligen en ingenjörsutbildning i grunden eller mycket goda arbetslivserfarenheter. För de maskiner vi tillverkar och utvecklar utformar vi även dokumentation som instruktioner, rutiner och beskrivningar.

Plåtslagare/Svetsare

Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom verkstadsarbeten och vi värderar egenskaper som noggrann, ordningssam och självständig. Vi arbetar mestadels i 2-12 mm. svart material men det förekommer även rostfria konstruktioner.

CNC-operatör skärande bearbetning svarv och fräs

Som CNC-operatör kommer du att arbeta med några av marknadens senaste maskiner för fräsning och svarvning. Vi värdesätter din förmåga i att kunna planera och bereda ditt arbete i tillverkningen, från programmering till färdig detalj. Goda grundläggande kunskaper av skärande bearbetning. 

Servicemekaniker/Resemontör

Som servicemekaniker och resemontör på Scanmatic kommer du att montera och serva våra produkter och anläggningar såväl hemma på verkstaden som ute hos kund.
Rese jobben är sällan längre än två veckor på samma ställe men ofta hos återkommande kunder i framföralt Sverige men även i Norge och Danmark. Med god samarbetsförmåga och engagemang i ditt arbete blir du en viktig länk ut till våra kunder.

Ansökan skickas i första hand till carola.karrlid@scanmatic.se eller som brev till Scanmatic PCS AB, S.Vallg. 2, 265 31 Åstorp
Har ni frågor eller funderingar så kontakta Heinz Bertram. 042-50425